Termene si conditii

Termene si conditii

PREZENTARE GENERALĂ

 

 

 

Vizitând site-ul nostru și/sau achiziționând ceva de la noi, participați la "Serviciul" nostru și sunteți de acord să vă supuneți următorilor termeni și condiții ("Termeni și condiții", "Termeni"), inclusiv acest document și/sau orice hyperlink disponibil în cadrul acestuia. Acești Termeni și condiții de utilizare se aplică tuturor utilizatorilor site-ului, inclusiv, dar fără a se limita la, browsere, furnizori de servicii, cumpărători, furnizori și/sau contribuitori de conținut.

 

 

 

Vă rugăm să citiți cu atenție acești Termeni și condiții de utilizare înainte de a accesa sau de a utiliza site-ul nostru web. Prin accesarea sau utilizarea oricărei părți a site-ului, sunteți de acord să respectați acești Termeni de utilizare. Dacă nu sunteți de acord cu toți termenii și condițiile acestui acord, nu puteți accesa site-ul web și nu puteți utiliza niciun serviciu. În cazul în care acești Termeni și condiții de serviciu constituie o ofertă, acceptarea este limitată în mod expres la acești Termeni și condiții de serviciu.

 

 

 

Orice caracteristici sau instrumente noi adăugate la magazinul actual vor fi, de asemenea, supuse Termenilor de utilizare. Puteți verifica această pagină în orice moment pentru a vedea cea mai recentă versiune a Termenilor și condițiilor. Ne rezervăm dreptul de a actualiza, de a modifica sau de a înlocui orice parte a acestor Termeni și condiții de utilizare prin publicarea de actualizări și/sau modificări pe site-ul nostru. Este responsabilitatea dumneavoastră să verificați periodic această pagină pentru a vedea dacă există modificări. Continuarea utilizării sau accesării site-ului după publicarea modificărilor constituie acceptarea acestor modificări.

 

 

 

 

 

PARTEA 1 - TERMENI ȘI CONDIȚII ALE MAGAZINULUI ONLINE

 

Prin acceptarea acestor Termeni și condiții de utilizare, declarați că aveți cel puțin vârsta majoratului în statul sau provincia de reședință, sau vârsta majoratului în statul sau provincia de reședință și ați consimțit la utilizarea acestui site de către minori.

 

Nu aveți voie să utilizați produsele noastre în scopuri ilegale sau neautorizate și nu aveți voie să utilizați Serviciul cu încălcarea oricăror legi (inclusiv, dar fără a se limita la, legile privind drepturile de autor) din jurisdicția dumneavoastră.

 

Nu aveți voie să transmiteți viermi, viruși sau coduri distructive.

 

Orice încălcare sau nerespectare a oricăruia dintre Termeni va duce la încetarea imediată a Serviciilor.

 

 

 

SECȚIUNEA 2 - CONDIȚII GENERALE

 

Ne rezervăm dreptul de a refuza serviciul din orice motiv și în orice moment.

 

Recunoașteți că Conținutul dvs. (altul decât informațiile despre cardul de credit) poate fi transmis fără criptare și poate include (a) transmisii prin diverse rețele; și (b) modificări pentru a se adapta și a se conforma cerințelor tehnice ale rețelelor sau dispozitivelor de conectare. Datele cardului de credit sunt întotdeauna criptate în timpul transmiterii prin rețea.

 

Sunteți de acord să nu reproduceți, duplicați, copiați, vindeți, revindeți sau exploatați nicio parte a Serviciului, să utilizați Serviciul sau să accesați Serviciul sau orice contact de pe site-ul web care furnizează Serviciul fără acordul nostru expres în scris.

 

Titlurile utilizate în prezentul acord sunt folosite doar pentru comoditate și nu au scopul de a limita sau de a afecta în alt mod acești termeni.

 

 

 

SECȚIUNEA 3 - ACURATEȚEA, INTEGRALITATEA ȘI ACTUALITATEA INFORMAȚIILOR

 

Nu ne asumăm nicio răspundere în cazul în care informațiile disponibile pe acest site web nu sunt exacte, complete sau actualizate. Materialul de pe acest site este destinat exclusiv informării generale și nu trebuie să fie folosit ca bază pentru luarea unei decizii fără a consulta surse de informații primare, mai exacte, complete sau actualizate. Orice încredere acordată materialelor de pe acest site este pe propriul risc.

 

Acest site poate conține informații istorice. Informațiile istorice nu sunt în mod necesar actuale și sunt furnizate doar în scop informativ. Ne rezervăm dreptul de a aduce modificări conținutului acestui site în orice moment, dar nu suntem obligați să actualizăm informațiile de pe acest site. Sunteți de acord că este responsabilitatea dumneavoastră să monitorizați modificările aduse site-ului nostru.

 

 

 

SECȚIUNEA 4 - MODIFICĂRI ALE SERVICIULUI ȘI ALE PREȚURILOR

 

Prețurile produselor noastre pot fi modificate fără notificare prealabilă.

 

Ne rezervăm dreptul de a modifica sau de a întrerupe Serviciul (sau orice parte sau conținut al acestuia) în orice moment și fără notificare prealabilă.

 

Nu vom fi răspunzători față de dvs. sau față de o terță parte pentru nicio modificare, schimbare de preț, suspendare sau întrerupere a Serviciului.

 

PARTEA 5 - PRODUSE SAU SERVICII (dacă este cazul)

 

Este posibil ca unele produse sau servicii să fie disponibile doar online, prin intermediul site-ului web. Aceste produse sau servicii sunt disponibile în cantități limitate și pot fi returnate sau schimbate numai în conformitate cu Politica noastră de returnare.

 

S-au depus toate eforturile pentru a afișa culorile și imaginile produselor noastre expuse în magazin cât mai exact posibil. Nu putem garanta că culorile afișate pe monitorul computerului dvs. vor fi exacte.

 

Ne rezervăm dreptul, dar nu avem nicio obligație, de a restricționa vânzarea produselor sau serviciilor noastre către orice persoană, regiune geografică sau jurisdicție. Ne putem exercita acest drept de la caz la caz. Ne rezervăm dreptul de a limita cantitatea de produse sau servicii pe care le oferim. Descrierile și prețurile produselor pot fi modificate în orice moment, fără notificare prealabilă, la discreția noastră exclusivă. Ne rezervăm dreptul de a întrerupe orice produs în orice moment. Orice ofertă pentru orice produs sau serviciu de pe acest site este nulă acolo unde este interzisă.

 

Nu garantăm că calitatea produselor, serviciilor, informațiilor sau a altor materiale achiziționate sau obținute de dvs. va corespunde așteptărilor dvs. sau că defectele din Serviciu vor fi corectate.

 

SECȚIUNEA 6 - INFORMAȚII DE FACTURARE ȘI ACURATEȚEA FACTURII DVS.

 

Ne rezervăm dreptul de a refuza orice comandă plasată la noi. Putem, la propria noastră discreție, să limităm sau să anulăm cantitatea achiziționată pe persoană, pe gospodărie sau pe comandă. Aceste restricții pot include comenzi plasate pe același cont de client sau card de credit și/sau comenzi care utilizează aceeași adresă de facturare și/sau de expediere. În cazul în care comanda dvs. este modificată sau anulată, este posibil să încercăm să vă notificăm la adresa de e-mail și/sau la adresa de facturare/numărul de telefon furnizate în momentul comenzii. Ne rezervăm dreptul de a limita sau de a interzice comenzile care credem că au fost plasate de comercianți, revânzători sau distribuitori.

 

Sunteți de acord să ne furnizați informații actuale, complete și exacte despre achiziții și conturi pentru toate achizițiile efectuate în magazinele noastre. Sunteți de acord să vă actualizați cu promptitudine contul și alte informații, inclusiv adresa de e-mail, numărul cardului de credit și datele de expirare, astfel încât să putem procesa tranzacțiile și să vă putem contacta atunci când este necesar.

 

Pentru mai multe informații, vă rugăm să consultați Politica noastră de returnare.

 

PARTEA 7 - INSTRUMENTE OPȚIONALE

 

Vă putem oferi acces la dispozitive terțe pe care nu le monitorizăm și pe care nu le putem controla sau influența.

 

Recunoașteți și sunteți de acord că vom oferi acces la aceste dispozitive "așa cum sunt" și "așa cum sunt disponibile", fără nicio garanție, declarație sau condiție și fără nicio aprobare. Nu vom avea nicio răspundere care rezultă din sau în legătură cu utilizarea de către dvs. a facilităților opționale ale unor terțe părți.

 

Utilizarea de către dvs. a oricăror instrumente opționale oferite prin intermediul site-ului web se face exclusiv pe riscul și la discreția dvs. și trebuie să vă asigurați că ați citit și ați acceptat termenii și condițiile în baza cărora instrumentele sunt furnizate de către furnizorii terți relevanți.

 

De asemenea, este posibil să oferim noi servicii și/sau caracteristici (inclusiv furnizarea de noi instrumente și resurse) prin intermediul site-ului web în viitor. Astfel de servicii și/sau caracteristici noi vor face, de asemenea, obiectul acestor Termeni și condiții de utilizare.

 

 

 

SECȚIUNEA 8 - LEGĂTURI CU TERȚE PĂRȚI

 

Anumite conținuturi, produse și servicii disponibile prin intermediul site-ului nostru web pot conține materiale de la terțe părți.

 

Linkurile terților de pe Site-ul web vă pot direcționa către site-uri web ale unor terțe părți care nu sunt afiliate cu noi. Nu suntem responsabili pentru revizuirea sau evaluarea conținutului sau acurateței și nu garantăm și nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru materialele sau site-urile web ale terților sau pentru orice alte materiale, produse sau servicii ale terților.

 

Nu suntem răspunzători pentru niciun fel de daune sau prejudicii în legătură cu achiziționarea sau utilizarea de bunuri, servicii, resurse, conținut sau orice alte tranzacții cu site-uri terțe. Vă rugăm să citiți cu atenție politicile și practicile părții terțe și să vă asigurați că le înțelegeți înainte de a încheia orice tranzacție. Plângerile, reclamațiile, preocupările sau întrebările referitoare la produsele unor terți trebuie adresate terților în cauză.

 

 

 

SECȚIUNEA 9 - COMENTARII, FEEDBACK ȘI ALTE OBSERVAȚII ALE UTILIZATORILOR

 

Dacă ne trimiteți anumite documente (cum ar fi cererile de înscriere) la solicitarea noastră sau, fără solicitarea noastră, ne trimiteți idei creative, sugestii, propuneri, proiecte sau alte materiale online, prin e-mail, prin poștă sau în alt mod ("Comentarii"), sunteți de acord că putem edita, copia, publica, distribui, traduce și utiliza în orice mod în orice mediu orice comentarii pe care ni le trimiteți, în orice moment și fără restricții. Nu suntem și nu vom fi obligați (1) să păstrăm confidențialitatea comentariilor; (2) să plătim compensații pentru orice comentariu; sau (3) să răspundem la orice comentariu.

 

Putem, dar nu suntem obligați să monitorizăm, să edităm sau să eliminăm orice conținut pe care, la discreția noastră, îl considerăm ilegal, ofensator, amenințător, defăimător, calomnios, pornografic, obscen sau în orice alt mod inacceptabil, sau care încalcă drepturile de proprietate intelectuală ale oricărei persoane. site-ul web sau acești Termeni de utilizare.

 

Sunteți de acord că comentariile dvs. nu încalcă drepturile terților, inclusiv drepturile de autor, mărci comerciale, confidențialitate, publicitate sau alte drepturi personale sau de proprietate. De asemenea, sunteți de acord că comentariile dvs. nu pot conține materiale defăimătoare sau ilegale, ofensatoare sau obscene, sau să conțină viruși informatici sau alte programe malițioase care ar putea interfera în vreun fel cu funcționarea Serviciului sau a oricărui site legat. Nu aveți voie să folosiți o adresă de e-mail falsă, să vă dați drept altcineva decât dumneavoastră sau să ne induceți în eroare pe noi sau pe o terță parte cu privire la originea comentariilor. Sunteți singurul responsabil pentru comentariile pe care le postați și pentru acuratețea acestora. Nu suntem responsabili sau răspunzători pentru comentariile postate de dumneavoastră sau de terțe părți.

 

SECȚIUNEA 10 - DATE CU CARACTER PERSONAL

 

Furnizarea datelor dvs. personale prin intermediul Magazinului este reglementată de Politica noastră de confidențialitate. Pentru a vizualiza Politica noastră de confidențialitate.

 

 

 

SECȚIUNEA 11 - ERORI, ACCIDENTE ȘI DEZMINȚIRI

 

Din când în când, pe site-ul nostru sau pe Serviciu pot apărea informații care pot conține erori tipografice, inexactități sau omisiuni legate de descrierile produselor, prețuri, promoții, oferte, taxe de livrare a produselor, termene de livrare și disponibilitate. Ne rezervăm dreptul de a corecta orice erori, inexactități sau omisiuni și de a modifica sau actualiza informațiile sau de a anula comenzile în cazul în care orice informație de pe Serviciu sau de pe orice site web legat este inexactă, fără notificare prealabilă (inclusiv plasarea unei comenzi).

 

Nu ne asumăm nicio obligație de a actualiza, modifica sau clarifica orice informație de pe Serviciu sau de pe orice site web legat, inclusiv, dar fără a se limita la, informații referitoare la prețuri, cu excepția cazului în care acest lucru este cerut de lege. O anumită dată de actualizare sau de actualizare aplicată Serviciului sau oricărui Site legat nu trebuie interpretată ca implicând faptul că toate informațiile de pe Serviciu sau de pe orice Site legat au fost modificate sau actualizate.

 

SECȚIUNEA 12 - UTILIZĂRI INTERZISE

 

Cu excepția cazului în care este interzis prin Termeni și condiții, nu aveți voie să utilizați site-ul sau conținutul acestuia: (a) în orice scop ilegal; (b) pentru a-i determina pe alții să se angajeze sau să participe la orice activitate ilegală; (c) pentru a încălca orice lege, normă, statut sau regulament internațional, federal, statal sau provincial; (d) pentru a încălca sau a încălca drepturile noastre de proprietate intelectuală sau drepturile de proprietate intelectuală ale altora; (e) să hărțuiască, să abuzeze, să insulte, să facă rău, să defăimeze, să calomnieze, să discrediteze, să intimideze sau să discrimineze pe criterii de sex, orientare sexuală, religie, etnie, rasă, vârstă, origine națională sau handicap; (f) să furnizeze informații false sau înșelătoare; (g) încărcați sau transmiteți viruși sau alte coduri malițioase care pot fi utilizate sau exploatate în orice mod care interferează cu funcționalitatea sau funcționarea Serviciului sau a oricărui site legat, a altor site-uri sau a Internetului; (h) colectați sau urmăriți informații personale despre alții; (i) trimiterea de corespondență nesolicitată, phishing, pharming, spidering, crawling sau scraping sub pretext; (j) în orice scop necorespunzător sau imoral; sau (k) interferarea sau eludarea caracteristicilor de securitate ale Serviciului sau ale oricărui site web asociat, ale altor site-uri web sau ale internetului. Ne rezervăm dreptul de a încălca Serviciul sau orice Site Legat în cazul în care orice utilizare interzisă încalcă Serviciul sau orice Site Legat. (j) în orice scop indecent sau imoral; sau (k) pentru a interfera cu sau a eluda caracteristicile de securitate ale Serviciului sau ale oricărui site legat, ale altor site-uri web sau ale internetului. Ne rezervăm dreptul de a vă întrerupe utilizarea Serviciului sau a oricărui Site legat pentru orice încălcare a oricăreia dintre aceste utilizări interzise. (j) în orice scop necorespunzător sau imoral; sau (k) pentru a interfera cu sau pentru a eluda caracteristicile de securitate ale Serviciului sau ale oricărui site web legat, ale altor site-uri web sau ale internetului. Ne rezervăm dreptul de a vă întrerupe utilizarea Serviciului sau a oricărui site web legat pentru orice încălcare a oricăreia dintre aceste utilizări interzise.

SECȚIUNEA 13 - DECLARAȚIE DE GARANȚIE; RĂSPUNDERE LIMITATĂ

Nu garantăm, nu declarăm și nu garantăm că utilizarea serviciilor noastre va fi neîntreruptă, oportună, sigură sau fără erori.

Nu garantăm că rezultatele obținute în urma utilizării serviciului vor fi exacte sau fiabile.

Sunteți de acord că, din când în când, putem elimina Serviciul pe termen nelimitat sau anula Serviciul în orice moment, fără notificare prealabilă.

Sunteți de acord în mod expres că utilizarea sau imposibilitatea de a utiliza Serviciul este pe riscul dumneavoastră exclusiv. Serviciul și toate produsele și serviciile care vă sunt furnizate prin intermediul Serviciului (cu excepția celor furnizate în mod expres de noi) sunt furnizate "așa cum sunt" și "așa cum sunt disponibile" pentru uzul dvs., fără nici o declarație, garanție sau condiție de orice fel, expresă sau implicită, inclusiv orice garanție sau condiție implicită de vandabilitate, adecvare la un anumit scop, durabilitate, titlu și nerespectare.

să fie postate sau puse la dispoziție în alt mod prin intermediul site-ului web, chiar și după ce a fost anunțată disponibilitatea acestora. Deoarece unele state sau jurisdicții nu permit excluderea sau limitarea răspunderii pentru daunele indirecte sau accidentale, răspunderea noastră în astfel de state sau jurisdicții este limitată în măsura maximă permisă de lege.

 

SECȚIUNEA 14 - DESPĂGUBIRI

Sunteți de acord să ne despăgubiți părinții, filialele, afiliații, partenerii, ofițerii, directorii, agenții, contractorii, licențiatorii, furnizorii de servicii, subcontractanții, furnizorii, stagiarii și angajații noștri, pentru orice reclamație sau cerere, inclusiv onorariile rezonabile ale avocaților, făcute de o terță parte din cauza sau ca urmare a încălcării de către dvs. a acestor Termeni de serviciu sau a documentelor la care se face referire în acest document, sau a încălcării de către dvs. a oricărei legi sau a drepturilor unei terțe părți.

 

SECȚIUNEA 15 - OPȚIONALITATE

În cazul în care orice dispoziție din acești Termeni și condiții de utilizare este considerată ilegală, nulă sau inaplicabilă, această dispoziție va fi aplicabilă în măsura în care este permisă de legislația aplicabilă, iar partea inaplicabilă va fi considerată ca fiind separată din acești Termeni și condiții de utilizare, fără a aduce atingere validității și aplicabilității celorlalte dispoziții.

 

SECȚIUNEA 16 - REZOLUȚIE

Obligațiile și responsabilitățile părților care au luat naștere înainte de data rezilierii supraviețuiesc rezilierii prezentului acord în toate scopurile.

Acești Termeni de utilizare vor continua să fie în vigoare până la rezilierea de către dumneavoastră sau de către noi. Puteți rezilia acești Termeni de utilizare în orice moment, notificându-ne că nu mai doriți să utilizați Serviciile noastre sau că nu mai utilizați site-ul nostru web.

În cazul în care, la discreția noastră, nu vă conformați sau bănuim că nu ați respectat vreun termen sau vreo dispoziție din acești Termeni de serviciu, putem rezilia acest acord în orice moment și fără notificare prealabilă, iar dvs. veți rămâne răspunzător pentru orice sumă datorată până la data rezilierii inclusiv; și/sau, prin urmare, puteți refuza accesul la Serviciile noastre (sau la orice parte a acestora).

 

SECȚIUNEA 17 - ÎNTREGUL ACORD

Neexercitarea sau neaplicarea oricărui drept sau prevedere a acestor Termeni de serviciu nu constituie o renunțare la un astfel de drept sau prevedere.

Acești Termeni de utilizare și orice reguli sau reguli de funcționare postate de noi pe acest Site sau în legătură cu Serviciul constituie întregul acord și înțelegere între dumneavoastră și noi și guvernează utilizarea Serviciului, înlocuind orice acorduri, comunicări și propuneri anterioare sau contemporane, fie ele orale sau scrise. Dumneavoastră și noi (inclusiv, fără limitare, orice versiune anterioară a Termenilor de utilizare).

Orice ambiguitate în interpretarea acestor Termeni de utilizare nu va fi interpretată în detrimentul autorului.

 

SECȚIUNEA 18 - LEGEA APLICABILĂ

Acești Termeni de utilizare și orice acorduri separate în baza cărora vă furnizăm servicii vor fi guvernate și interpretate în conformitate cu legile din HK.

 

SECȚIUNEA 19 - MODIFICĂRI ALE TERMENILOR SERVICIULUI

Puteți verifica această pagină în orice moment pentru a vedea cea mai recentă versiune a Termenilor și condițiilor.

Ne rezervăm dreptul, la discreția noastră, de a actualiza, modifica sau înlocui orice parte a acestor Termeni și condiții de utilizare prin publicarea de actualizări și modificări pe site-ul nostru. Este responsabilitatea dvs. să verificați periodic site-ul nostru web pentru a vă asigura că nu au fost făcute modificări. Utilizarea sau accesul dvs. în continuare la site-ul nostru web sau la serviciul nostru după publicarea oricăror modificări ale acestor Termeni de utilizare constituie acceptarea de către dvs. a acestor modificări.

 

SECȚIUNEA 20 - DATE DE CONTACT

Dacă aveți întrebări cu privire la acești Termeni de utilizare, vă rugăm să ne contactați la service@dudotaa.com.

 

Numele companiei: Lucky Ecommerce Limited
Număr de înregistrare: 572963
Adresa societății: ROOM 1702 17/F HONGKONG TRADE CENTRE NOS.161-167 DES, VOEUX ROAD CENTRAL, HK ( aceasta nu este o adresă de retur )

Asistență online

Ora de birou: 8am-5pm, alt timp vă rugăm să ne lăsați un mesaj, vă vom răspunde în termen de 24H.